UIT In HUIS! Met The FunkSoulBrothers, Jeu de Boule clinics en rondleiding door Zalen Schaaf

08 sep 2019

Datum

08 sep 2019

Tijd

13:00 - 17:00
GRATIS ENTREE

Uit In Huis!

Zondag 8 september vindt de eerste editie van Uit in Huis festival plaats in de binnenstad van Leeuwarden. Diverse culturele instellingen openen hun ‘Huis’ en presenteren een divers programma tussen 13.00 en 17.00 uur.  Uit in Huis is de gratis toegankelijke opvolger van het UITfestival. De leukste start van het culturele seizoen!

Het programma in Zalen Schaaf bevat het volgende
– Jeu de Boule clinic vanaf 14.00 uur
– Rondleiding door Zalen Schaaf om 13.30, 14.30 en 15.30
The FunkSoulBrothers concert in de foyer bar om 16.00 uur (onlangs nog in de Prinsentuin te bewonderen)

En….Daarnaast verkopen we de kaartjes voor de komende concerten in Zalen Schaaf deze dag met € 5 korting!!! (let op; alleen op door Zalen Schaaf georganiseerde concerten, niet door derde partijen)

Uitfestival Leeuwarden, dat de afgelopen jaren plaatsvond in de Prinsentuin in Leeuwarden, trok gemiddeld tussen de 25.000 en 30.000 bezoekers. Niet alleen trok het festival een breed publiek, het was ook de grootste culturele coproductie in Leeuwarden. Talloze culturele organisaties en aanbieders van cultuureducatie verzorgen gezamenlijk het aanbod en de programmering.
Gecentreerd in de binnenstad met een route langs verschillende culturele instellingen.

Aanbieders zijn:

Stadsschouwburg De Harmonie, Neushoorn, Zalen Schaaf, Fries museum, Keramiekmuseum Princessehof, Natuurmuseum Fryslan, Dbieb, Historisch Centrum Leeuwarden ( HCL), Tresoar, Fryske Akademy, Kunstkade, Sliekerfilm/Film in Friesland, Waddenacademie, Keunstwurk, Tryater, Meeuw Jonge Theatermakers , Afûk, Friesland Pop, Popfabryk, Fries Landbouwmuseum

www.uitinhuis.frl
https://www.facebook.com/Uit-in-Huis-405988413353567

Meer informatie

Facebook event

Officiele website

Andere events

Reactie verzenden

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *