SCHAAF BBQ

01 jun 2020

Datum

01 jun 2020

Tijd

16:00

Locatie

Binnentuin
€17.50 ex drankjes

Zonovergoten en warm weer, lekker eten en drinken, prachtige locatie… dé perfecte ingrediënten voor de Schaaf BBQ op Pinkstermaandag 1 juni!
Wij zijn superblij dat we jullie weer mogen ontvangen, en willen dat gaan vieren met een gezellige BBQ in onze binnentuin én vernieuwde tuinzaal!

Wat mogen jullie verwachten?

Om te beginnen kunnen we slechts een beperkt aantal mensen kwijt. Wie het eerst komt, wie het eerst maalt in dit geval. Wees er dus snel bij!
We hebben zitjes in de binnentuin en in de tuinzaal geplaatst. Daar wordt een ieder aan tafel bediend.

Samen met @TOTT Leeuwarden, die de BBQ verzorgt, hebben we het volgende pakket samengesteld a € 17.50 p.p. exclusief drankjes.

Vanaf 16.00 uur is de binnenloop, en staat er op tafel brood en verschillende smeersels. U kunt vanzelf al een heerlijk drankje nemen.

Vanaf 17.00 uur op tafel:
Frisse koolsalade, aardappelsalade en verschillende sauzen: TOTT-satésaus, whiskey cocktailsaus & bbq saus.
Brood en smeersels worden aangevuld.

Vlees van de barbecues worden in 4 verschillende grillrondes op schalen naar de tafels gebracht, u wordt dus bediend aan tafel!
Dit bestaat uit:
– Amerikaanse hamburger
– Kruidige braaiworst
– Saté ayam, zoete kipsaté, tott-style!
– Garnalenspiesjes

Iedereen krijgt 4 bonnetjes voor de verschillende gerechten die ingeleverd kunnen worden bij het uitserveren van het gerecht.

Voor de mensen die na al dit lekkers nog meer op kunnen, is er de mogelijkheid om warme gerechten bij te bestellen a €4,00 per vleessoort.

Ook kunt u desgewenst kiezen voor een heerlijk toetje na a €4,50 per persoon: een gegrilde perzik met vanille ijs, honing en pistache.

Graag tot ziens op 1 juni!

Meer informatie

Facebook event

Andere events