Real Human Bodies Exhibition

12 jul 2020

Datum

12 jul 2020

Tijd

11:00 - 18:00
ALLEEN DEURVERKOOP, €12-€17

Tot voor een paar jaar was het bekijken van dode lichamen en het verkennen van de anatomische toestand uitsluitend voorbehouden aan artsen in de dissectie zalen van de universiteiten.
De rondreizende tentoonstelling REAL HUMAN BODIES heeft als doel, de anatomische wetenschap aan geïnteresseerde bezoekers – speciaal ook schoolklassen – door te geven.
Maar deze tentoonstelling is ook aan te bevelen voor o.a. artsen, verpleegkundigen en al wie in zijn lichaam geïnteresseerd is.

Deze expositie is op wetenschappelijk gebaseerde basis, betreffend de Anatomie van het menselijk lichaam, van Top tot Teen.
Zo voorgesteld : Een reis door die ,,Anatomie ‚’’ van het menselijke lichaam.
Special in de expositie geven wij extra aandacht betreffend actuele ziekten thema’s Kanker en Tumoren, wij stellen voor verschillende Kanker en tumoren exponaten

De tentoonstelling REAL HUMAN BODIES verleent aan de hand van een omvangrijke wetenschappelijke verzameling van ca. 200 waardevolle didactische exponaten een geneeskundige leerstof aan de geïnteresseerde bezoeker.
Deze verzameling bestaat uit bewaarde menselijke lichamen, skeletten, ledematen, organen, simulatie van functies, proefmodellen en 3D afdrukken,
De tentoonstelling REAL HUMAN BODIES biedt aan scholieren en leraars een uitgebreide onderwijsmogelijkheid. Deze anatomische expo brengt verschillende leerthema’s en levert een degelijke bijdrage tot verdere opleiding in medische beroepen.

Belangrijkste onderwerpen zijn:
Skelet – Bewegingsapparaat – Hersenen – zenuwstelsel – Genitaliën -Hart en de bloedsomloop – Nieren en urinewegen – Spijsverteringsstelsel – Zintuigen – Luchtwegen en longen
Bovendien is deze tentoonstelling de ideale gelegenheid discussies op gang te brengen over onderwerpen als orgaandonatie, kanker, aids, misbruik van alcohol en nicotine en slechte eetgewoontes.

De waardigheid van de doden blijft ongeschonden, optisch zijn de tentoongestelde lichamen van de orgaandonoren precies zoals bij de studerende medici op de dissectie tafels bij de anatomische opleiding.

Wij willen erop wijzen dat wij echte menselijke lichamen tentoonstellen en geen plastieken imitaties, of  poppen!

Gebruik deze enige gelegenheid om deze unieke tentoonstelling in uw regio te bezoeken!

Wij verheugen ons op uw bezoek.

Meer informatie

Facebook event

Andere events