podium Asteriks XL: Fresku + support

15 nov 2019

Datum

15 nov 2019
Voorverkoop
€15

(incl. servicekosten)

Asteriks presenteert een XL avond hiphop in Zalen Schaaf. Niemand minder dan Fresku zal dan oud en nieuw materiaal laten horen. Ook opkomend talent YannO kun je vanavond checken. Andere namen worden later aangekondigd.

Sommige mensen zijn jaloersmakend creatief. Neem multitalent Fresku (Papiaments voor brutaal). Hij is rapper, cabaretier, acteur én programmamaker. Als rapper staat de veelzijdige artiest bekend om zijn intelligente persoonlijke en maatschappijkritische teksten, waarbij hij niet bang is om zichzelf kwetsbaar op te stellen.

Om en nabij tien jaar na zijn brutale uitnodiging Brief aan Kees (Kees de Koning, opperhoofd van hiphoplabel Top Notch) en het daaropvolgende debuutalbum is Fresku niet meer weg te denken uit de Nederlandse hiphopscene. Sterker nog, hij is nog altijd relevant en binnenkort is zijn nieuwe album een feit.

De tour met zijn theatervoorstelling Voordat het te laat is zit er weer op. De pet van cabaretier Fresku is gewisseld voor muzikant Fresku en hij is weer terug op het podium. Deze avond zal hij oud en nieuw materiaal ten gehore brengen dus maak je borst maar alvast nat, want het dak gaat er sowieso af in Zalen Schaaf!

Bij een Asteriks XL show moet er een supportact van niveau komen en daarvoor konden we gelukkig dichtbij huis blijven. ‘’Dus Leeuwarden, organiseer eens wat!’’ schreef Suksawat op 24 juni nadat deze Leeuwarder held een FunX Talent Award won. Daarom kondigen wij met veel trots aan: YannO. Met zijn unieke stijl, dikke producties en imposante stem wist hij de jury van FunX al te overtuigen en zijn wij bij podium Asteriks al jaren onder de indruk van YannO.

Meer informatie

Facebook event

Instagram

Twitter

Andere events

Reactie verzenden

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *