L.A. VATION (TRIBUTE TO U2)

22 dec 2019

Datum

22 dec 2019

Tijd

19:30 - 23:00

Locatie

Grote zaal
Voorverkoop
€16.50

(incl. servicekosten)

Deurverkoop
€20
Afkomstig uit Los Angeles, Californië, dé entertainment hoofdstad van de wereld ontleent L.A.Vation zijn naam aan het lied ‘Elevation’, de derde single van U2’s album ”All That You Can Leave Behind”.

Volgens publiek en fans over de hele wereld is L.A.Vation echt The Next Best Thing.Geen andere U2 Tribute Band of U2 Cover Band komt visueel en muzikaal zo dicht bij de echte U2 als deze band. L.A.Vation heeft zichzelf op een verbazingwekkend nauwkeurige manier een U2 tribute eigen gemaakt, ze brengen een 2 uur durende show vol met memorabele elementen uit het verleden- en heden van U2 en alles met de nadruk op trots, passie en respect voor de “vier” uit Dublin.

Een show met alleen maar grote hits, want ze kunnen putten uit 13 bestseller- albums met songs als “New Year’s Day”, “With Or Without You”,”Beautiful Day”,”One”, “Vertigo” en ga zo maar door!

Onder leiding van de onvergelijkbare Jason Thiesen als Bono, heeft dit kwartet geen middel onbeproefd gelaten om de meest accurate Tribute to U2 te zijn en daarmee dé ode te brengen aan de grootste band van hun generatie! Samen met Bart Davis, die zich de gitaar tovenarij van The Edge heeft eigen gemaakt, bassist John Classick die de lage tonen van Adam Clayton levert én trouw aan zijn real-life tegenhanger Larry Mullen, is drummer/muzikaal leider Jorgen Ingmar Alofs, het hart en ziel en van de groep.

“More than just another U2 Cover Band, L.A.vation is a true U2 Tribute Band that accurately executes the music and the look of a REAL U2 concert…”

Meer informatie

Facebook event

Officiele website

Urenschema

19:30 -
Deuren open
20:30 -
Aanvang

Andere events