FRIGGIN’ IN THE RIGGIN’ FESTIVAL 2019

12 okt 2019

Datum

12 okt 2019

Tijd

14:00 - 00:00

Locatie

Grote zaal
Regular
Voorverkoop
€11

(incl. servicekosten)

Op zaterdag 12 oktober 2019 vindt de derde editie van het Friggin’ In The Riggin’ Festival plaats.
Vanaf ’s middags 14:00 uur tot ‘s avonds 24:00 uur vol Garage Rock, Stoner Rock, Alternative Rock, Neanderthal Beat, Surf Rock en Indie. Dit keer weer een editie die minstens zo gezellig wordt als de voorgaande edities, met een 3-tal top acts + more. En voor dat tientje entree hoef je het echt niet te laten. (Early Bird 7,50 tot 28 aug.) Vind je het festival helemaal te gek! Dan doe je gewoon een extra fooitje in de ton :-).

Er komen leuke namen op het programma: We beginnen met een verrassing. Uiteraard komt de ‘huisband’ Legendary Jerks waar het allemaal om begonnen is weer acte de presence geven. Dan een oude bekende van vorig jaar Emote. We gaan feestvieren met The Sketchers in de nieuwe samenstelling. Helemaal uit Bonn komen de Filthtones, en uit Amsterdam komen Dikke Dennis & de Røckers, Daarnaast gaan we flink uitpakken met De Hûnekop en als klap op de vuurpijl de beste Nederlandse surfband The Phantom Four.

We zijn druk bezig met de line-up. Hierover lees je binnenkort meer op de site frigginintheriggin.nl en op de facebookpagina @FrigginInTheRigginFest. We hopen je te zien op 12 oktober. Wees er snel bij, want vol = vol!

Meer informatie

Facebook event

Officiele website

Andere events

Reactie verzenden

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *