Explore the North 2019!

22 nov 2019 - 24 nov 2019

Datum

22 nov 2019 - 24 nov 2019

Locatie

Grote zaal

Explore the North festival is terug op vrijdag 22, zaterdag 23 en zondag 24 november 2019! 🔺

Wandel door de Leeuwarder binnenstad en laat je verrassen door verhalen en muziek, beeldende kunst, theater en nog veel meer. Lokale helden delen het podium met internationale toppers en jong talent speelt samen met oude bekenden: van klassieke virtuozen tot elektronische avonturiers.

We brengen je langs vele onontdekte paden tijdens verschillende expedities en laten je kennismaken met nieuw werk en (co)producties dat we samen met vrienden uit binnen- en buitenland presenteren. Met verhalen die het alledaagse bijzonder maken en een onontdekt vuur in je aanwakkeren. En met muzikale optredens van de meest intieme, fluisterzachte soort tot wervelende feestjes.

Op voorgaande edities zagen bezoekers naast veel Explore-projecten onder andere Mark Kozelek van Sun Kil Moon, Akwasi, Chassol, Julia Holter, Amen Dunes en Lubomyr Melnyk.

— 
Programma Explore the North 2019 🔺

Het activistische kunstcollectief Pussy Riot brengt met hun muziektheatervoorstelling ‘Riot Days’ een aangrijpend verhaal over protest en gevangenschap naar Leeuwarden, gebaseerd op het gelijknamige boek van kernlid Maria Alyokhina.

De komende maanden brengen we nog veel meer programma naar buiten.

—-
Allervroegste Vogel tickets 🔺

Bespaar jezelf alvast een tientje met het Allervroegste Vogel ticket en verzeker je voor slechts €39,50 van een driedaagse reis vol verhalen en muziek: https://www.explore-the-north.nl/nl/tickets.


Blik hier nog even terug op Explore the North 2018:https://www.youtube.com/watch?v=sml4rld-Eh8

Meer informatie

Facebook event

Officiele website

Andere events

Reactie verzenden

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *