ÀBBA GOLD- Christmas Special Show

24 dec 2019

Datum

24 dec 2019

Locatie

Grote zaal
Voorverkoop
€12.50

(incl. servicekosten)

Deurverkoop
€15
ABBA GOLD EUROPE CHRISTMAS SPECIAL

Agneta, Björn, Benny, en Frida treden zelf niet meer op, maar gelukkig is er een alternatief. De Britse tribute band ABBA GOLD, is haast niet van het ‘echte’ ABBA te onderscheiden!

ABBA had alles wat een band zich wensen kan: fantastische liedjes, geweldige muzikanten, en dito show, plus twee mooie dames met gouden strotten! Meer dan dertig jaar nadat ABBA op het wereldtoneel verscheen is de band populairder dan ooit! Het is niet voor niets dat zoveel muzikanten het repertoire van ABBA hebben gespeeld. Het spelen van de muziek van ABBA is een masterclass in popmuziek.

Niet veel zangeressen halen de hoge en lage tonen die Agnetha en Frida wisten te bereiken. En zeker niet met de souplesse en kwaliteit die zij hadden en die ook hun muziek bezat. Het was indertijd baanbrekende muziek die overigens nog steeds volop gekopieerd en ‘geleend’ wordt in hedendaagse popliedjes. ABBA GOLD is een hommage aan de muziek van ABBA in zijn originele vorm: twee vrouwen, fantastische liedjes en een rock-‘n-rollband die niet te versmaden is! De bandleden zaten eerder in de cast van Mamma Mia op West End in Londen.

De pers is het er over eens, ABBA GOLD is de allerbeste ABBA tribute band die er is!

Voor de CHRISTMAS SPECIAL SHOW  zal bij het bekende Abba  repertoire , diversen Christmas Songs toegevoegd worden zoals : MERRY CHRISTMAS en natuurlijk de afsluiter HAPPY NEW YEAR !!

Meer informatie

Facebook event
Officiele website

Andere events

Reactie verzenden

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *